Coisas que me inpiram nº12536

As Harold took a bite of Bavarian sugar cookie, he finally felt as if everything was going to be ok. Sometimes, when we lose ourselves in fear and despair, in routine and constancy, in hopelessness and tragedy, we can thank God for Bavarian sugar cookies. And, fortunately, when there aren’t any cookies, we can still find reassurance in a familiar hand on our skin, or a kind and loving gesture, or subtle encouragement, or a loving embrace, or an offer of comfort, not to mention hospital gurneys and nose plugs, an uneaten Danish, soft-spoken secrets, and Fender Stratocasters, and maybe the occasional piece of fiction.

And we must remember that all these things, the nuances, the anomalies, the subtleties, which we assume only accessorize our days, are effective for a much larger and nobler cause. They are here to save our lives. I know the idea seems strange, but I also know that it just so happens to be true. Harold’s life was filled with moments both significant and mundane, but to Harold, those moments remained entirely indistinguishable.

Anúncios

2 Respostas para “Coisas que me inpiram nº12536

  1. =)Sabe o que me deixa muito, muito feliz? É fazer pelos outros pequenas coisinhas que vão causar neles justamente esse efeito de que o texto fala. É bom, não é?Também é tão, tão feliz ir para a Cásper toda alegre e pulante porque é o aniversário de uma amiga querida e ganhar dela não só abraço e conversa , mas ainda um livro do Paul McCartney =) Não te agradeci o bastante por isso.Beijos

  2. I want a Bavarian sugar cookie.me dá? prometo comentar aqui regularmente. :o) -> olha que nariz gostooso!

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s